Wat is EQology?

De producten worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkundigen, homeopaten en biochemici.
De producten bestaan uit voedingssupplementen, deze zijn puur natuur en bevatten geen chemische bestandsdelen.

Omega3 is zeer belangrijk voor ons lichaam en dan voornamelijk voor onze cellen. Het menselijk lichaam is opgebouwd uit 100 biljoen cellen. Zodra de verhouding (ratio) omega 3 – omega 6 niet in verhouding is, zal de cel membraam (cel wand) stijver / harder worden. Hierdoor worden voedingstoffen, water en zuurstof slechts gedeeltelijk opgenomen in de cellen. Tevens worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd uit de cellen met alle nadelige gevolgen van dien.

Wil je dit product bestellen? Ga dan naar https://eqology.com/nl/log-in/ en maak een account aan.
Gebruik bij het maken van een account het klantnummer 8383778.
Met dit klantnummer ontvang je 25 % korting op je bestelling.

Vragen over het bestellen of over het product? Stuur een mail naar info@mardett.nl

Uitgelicht product van de maand november!

EQ Anti Age Collagen

Zoveel als 25% van de lichaamseiwitten bestaan uit collageen. Als men ouder wordt, vermindert het aantal collageen en rimpels verschijnen. In de leeftijd van 20 tot 30 jaar daalt de collageenproductie dramatisch. Nadat u 60 jaar bent geworden, is de productie van collageen met meer dan 35% gedaald.

Collageen is het hoofdproteïne dat de primaire ondersteuningsstructuur van de huid vormt; Het geeft de huid sterkte en elasticiteit en heeft een unieke mogelijkheid om vocht te behouden.
Vitamine A helpt bij het behoud van de normale huid
Vitamine C helpt uw natuurlijke collageenproductie en verhoogt het energie metabolisme en vermindert vermoeidheid en uitputting
Vitamine C/E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
Vitamine A/C draagt bij aan een normaal immuunsysteem
Collageen met laag molecuulgewicht (200000-300000 moleculen per gram versus normaal: 2000-3000 moleculen per gram). Dit betekent dat de collageen gesplitst worden zodat kleine verbindingen opnemen