Je vroeg mij bij mijn laatste afspraak op 25 sept of ik je na een maand mijn ervaringen met je wilde delen en natuurlijk wil ik dat.

Het is rustig in mijn hoofd, mijn saboteur lijkt echt weg.

Wat ik nu ervaar is dat ik vanuit mijn ‘engeltje’ de keuzes maak als er verleiding is.

De afgelopen nachten had ik nachtdienst en die vond ik heel spannend. Het was heel fijn, want de saboteur die dan vooral regeerde in mijn hoofd was er niet en daardoor kon ik verstandige keuzes maken. In plaats van koekjes, taart en andere ongezondheden was er ruimte voor mijn meegenomen worteltjes. Collega’s hadden zoiets van ‘ wat is er met jou aan de hand?’ en dat sterkte mij juist. Ook als mijn collega’s dit niet hadden gezegd voelde het als prima!

Op sommige momenten maak ik het mijzelf moeilijk, maar dan probeer ik de tip van Judith toe te passen in combi met het ontbreken van de saboteur lijkt het echt heel vaak te slagen. Vooral het vooruit voelen (‘wat levert het mij echt op?’ en ‘ik heb alleen zin in goede dingen en als ik een ongezonder iets wil nemen dan beperken tot het minimale’) lukt echt goed!

Marjo, ik ben echt heel blij dat het vooral rustiger is in mijn hoofd, daardoor kan ik mijn focus leggen op de dingen die er wel toedoen.

Bedankt!! 🙂

Ik hoorde van mijn collega dat ik de groeten van je kreeg, wat leuk! Dank je.

Hopelijk kan je hem ook zo positief helpen bij zijn stoppen met roken. Leuk om van hem te horen dat hij net als ik ook zo’n prettige ervaring heeft opgedaan bij je. Dit is de beste reclame die je kan krijgen. Heel veel succes verder…

Hartelijke groeten,

Anoniem

De hypnotherapie bij Marjo heeft mij enorm geholpen om de dingen die mij in de weg zaten om echt te kunnen genieten van het leven los te laten en weer helemaal in mijn kracht te komen. Dit kwam op het juiste moment op mijn pad en daar ben ik heel dankbaar voor!

 

Marie-Claire 

 

Mijn ervaringen met de virtuele maagband.
Na 40 jaren van allerlei crash diëten en dus jojo-en was ik een paar jaren geleden eindelijk op een verstandige manier behoorlijk wat gewicht kwijtgeraakt. Ik wist mijn nieuwe eetpatroon redelijk vol te houden, maar helaas bleef mijn eetverslaving aanwezig. Er kwamen weer wat kilo’s bij en het werd steeds moeilijker om de wilskracht op te brengen.  Dat eeuwige gevecht!

Via de diëtiste kwam ik bij Mardett terecht, de folder sprak mij aan en ik ontmoette ook een dorpsgenote die met succes een virtuele maagband had laten zetten en die erg te spreken was over Mardett.  Ik besloot het te wagen; het klikte tijdens de intake goed met Marjo en ik had goede hoop dat het via deze methode gemakkelijker zou worden om een verstandig eetpatroon in stand te houden.

De behandeling heeft ook mij enorm geholpen.  Natuurlijk is mijn maag niet echt kleiner en ben ikzelf nog steeds degene die elke dag opnieuw verstandige keuzes maakt, maar toch: er lijkt geen strijd meer te zijn.  Ik ben me er nu tijdens het eten van bewust dat mijn maag genoeg heeft aan een kleine portie, kan stoppen in plaats van dóór te eten. Als ik in de supermarkt al die heerlijke chocola en gebak zie, dan denk ik: nah, doe maar niet. Kan er voorbij lopen en relaxt mee omgaan.  De kilo’s die ik weer aangekomen was zijn er weer af.

Het voelt als een bevrijding om niet steeds zoveel wilskracht op te hoeven brengen.  Een aanrader!

Paula

Hallo Mardett we zijn net terug uit Frankrijk het heeft werkelijk top gegaan. Geen last van heimee gehad👍.
Zelfs als het even niet liep met een boze aanval van mijn zoon bleef ik rustig en kon de paniek goed onderdrukken.
Wat is het zo fijn vakantie vieren zeg.
Had ik dus veel eerder moeten doen.
Alleen de nacht voor vertrek werd ik wat misselijk omdat ik wist wat er te gebeuren stond 14 uur in de auto.
Voor het slapen je ritueel proberen toe te passen en ben zo in slaap gevallen.
Maar tijdens de rit geen paniek aanval gehad.
Dit komt niet meer terug? Ik kan voortaan zo altijd op vakantie?
Het was top dank je wel voor de therapie.

Anita

Op een woensdagavond zat ik de waalkanter te lezen en mijn oog viel op een advertentie van Mardett Hypno therapie. Ik kon niet anders dan deze advertentie lezen en mijzelf aanmelden voor een informatieavond. Daar hoorde ik alles over een virtuele maagband. En vond van mijzelf dat ik deze uitdaging maar eens aan moest gaan omdat ik met heel wat overgewicht liep en hiervoor al van alles had geprobeerd. Ik heb de virtuele maagband laten zetten en mijn leven is na die dag helemaal veranderd.
Ik ben door de virtuele maagband ruim 15 kilo afgevallen en daarbij zit ik nu veel beter in mijn vel maar alles in mijn hoofd is ook veranderd. Ik kan hierdoor de hele wereld weer aan. Ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.
Lieve Marjo
Ik wil jou hartelijk bedanken voor dat laatste zetje die je mij hebt gegeven. En ik weet zeker dat jij heel veel vrouwen en mannen deze steun en hulp kunt geven. Het is met geen pen te beschrijven hoe blij ik nu ben.

Anita

Na een info avond over de hypnoband heb ik de stap gezet om onder hypnose de hypno band te laten plaatsen. Het voelde vanaf het eerste moment heel fijn en vertrouwd bij Marjo en de knop is echt om gegaan en mijn eetpatroon is veranderd. De hypnose was heel prettig en ik kon eindelijk ontspannen. Elke Keer als ik bij Marjo kwam had ze aandacht voor mijn valkuilen en werd dat aangepakt waardoor ik me nu na de laatste behandeling veel beter voel en al de nodige kilo,s ben afgevallen. Wanneer je gemotiveerd kan ik het iedereen aanraden om de hypnoband te laten plaatsen., Marjo bedankt!!

Ramona 

Mardett heeft mij geholpen om van mijn angst voor naalden af te komen. Het mag gerust een fobie genoemd worden, want de angst zit heel diep. Doormiddel van hypnose hielp ze mij ontspannen en de nare herinneringen en gevoelens omtrent naalden een plaatsje te laten vinden. Deze behandelingen hebben mij erg geholpen. Ik heb nog wel een weg te gaan en heb nog wel spanningen, maar het scherpe randje is eraf.

Ellen

Mooie nieuwe locatie bij collega hypnotherapeut Mardett. Ben nog steeds aan het afvallen!
Esther de Bruijn

Na een lange periode van extreem vroeg wakker worden en niet meer kunnen slapen heeft de
hypnose toch zijn werk gedaan en is het resultaat dat ik nu of wakker wordt van de wekker omdat
het nou eenmaal moet, of toch omdraai en nog een uurtje erbij aan kan plakken. Dank je wel voor
deze welkome uitbreiding van de nachtrust 🙂

Ron Budde

Bij het woord hypnose denken de meeste mensen aan de shows die gegeven worden waarbij
mensen rare dingen moeten doen.

Ik had ook nog nooit een hypnose ervaren en had dus geen idee wat ik moest verwachten.
Bij binnenkomst bij Marjo voelde het meteen fijn en vertrouwd.
De onzekerheid en de onrust over wat er zou gaan gebeuren waren vrij snel verdwenen waardoor ik
me prima op me gemak voelde.

De hypnose sessie zelf verliep heel ontspannen en rustig, na 45 minuten onder hypnose te zijn
geweest voelde ik me ook heel ontspannen en rustig. Ik wist zelf niet dat mijn lichaam helemaal kon ontspannen en alleen dat al was prettig om te ervaren. Voor iedereen die twijfelt aan hypnose of alleen de rare shows heeft gezien, probeer het eens bij Mardett. Marjo geeft je de rust en stelt je op je gemak voordat de sessie begint. Het is een bijzondere ervaring.

Marly van Eenennaam

Door een schrikreactie 2 jaar geleden kreeg ik problemen met het lopen. Volgens medici ontstaat er
een een vorm van kortsluiting in de hersenen. Door de hypnotherapie wordt je als het ware weer
teruggebracht in de situatie van voor de gebeurtenis. Hierdoor heeft er voor mij een verbetering in
het lopen plaats gevonden van zeker 80%. Door de door Marjo aangeleerde zelfhypnose hoop ik dat
de verbetering zal voortzetten. Tevens blijven de beelden die zij heeft aangedragen tijdens de
hypnose tot steun in de dagelijkse werkelijkheid. Hypnotherapie, wonderlijk, maar zeker aan te
bevelen.

Guus

Ik had een aantal keren een hypnose sessie gedaan bij Marjo. . Fijne en gezellige sfeer en goede energie.
Het heeft mij veel geholpen… Een aanrader om het mee te maken.

Mark Pinta

Ik kwam helemaal tot rust en in een diepe ontspanning door de hypnose. Wat ik prettig vond was dat
ik geheel de hypnose bewust aanwezig was en ik jou duidelijk kon volgen. Daarbij heb ik helpende
inzichten en handvaten gekregen in mijn probleem. Waar ik heel dankbaar voor ben. Het is fijn dat
dat op deze manier kan. Ik weet zeker dat jij hier nog heel veel mensen mee gaat helpen.
Bedankt Marjo

Mandy