Hypnose praktijk Mardett is ontstaan nadat ik in november 2015 mijn diploma International Register Therapeut heb behaald. Hypnose is voor meerdere doeleinden inzetbaar en zo help ik graag mensen door middel van hypnose. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het helpen met het stoppen met roken of bijvoorbeeld afvallen. De hypnose sessie vinden plaats in mijn eigen praktijk in de Wijdeveste. In de praktijk staan rust en ontspanning centraal.

In 2017 heb ik onder andere een Masterclass Regressie en een Masterclass Virtuele Maagband gevolgd en met succes afgerond. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe hypnose technieken en mensen meer mogelijkheden te bieden om hypnose in te zetten in het dagelijks leven of juist voor een specifiek probleem.

Heb je vragen of juist interesse dan is het mogelijk om in contact met mij te komen via de mail of telefoon.

Wil je direct een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.
Tot gauw, vriendelijke groet Mardett